hyden Opublikowano 5 Lutego 2021 #1 Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) Witam Proszę o pomoc jak ustawić na sterowniku senso comfort vaillant aby kocioł pracował tylko na podstawie czujnika pokojowego. Jak widać na foto aktualnie w pozycji wpływ temperatury pokojowej mam wybrane opcja rozszerzony. Wydaje mi się że w takim przypadku działa na podstawie pogodówki i pokojowego. opcja nieaktywny powinien działać tylko na podstawie czujnika pogodowego opcja aktywny tylko czujnik pokojowy jeśli dobrze rozumiem tak to powinno działać. Problem w tym ze jak ustawie opcje aktywny to kocioł pracuje cały czas i wcale się nie wyłącza, nawet jak osiągnie zakładaną temp. pokojową proszę o pomoc dzieki Edytowane 10 Października 2021 przez Ryszard Dodano prefiks Cytuj
Adzik Opublikowano 9 Października 2021 #2 Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) Witam, mam ten sam problem kocioł nie reaguje na zadną demperaturę udało Ci rozwiazać ten problem? Edytowane 9 Października 2021 przez Adzik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi