freedi Opublikowano 20 Listopada 2020 #1 Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) STEROWNIK KOTŁA Z PODAJNIKIEM ST-40 Może komuś się przyda,bo ja pozostanę już przy SKZP 02. Sterownik do kotła z podajnikiem ST 40 ( specyfikacja i cena nowego dostępna w sieci ) zamontowany był w kotle HEF,który kupiłem w listopadzie 2018 i dla sprawdzenia pracował jedną dobę,także jest praktycznie nieużywany i na gwarancji "rozruchowej" 14 dni... Dołączam do niego 3 (na życzenie mogę zdemontować wszystkie oryg. przewody z czujnikami-do dogadania) przewody ze standardowymi czujnikami temp. Cena z wysyłką 300 zł. info na PW Edytowane 20 Listopada 2020 przez freedi Cytuj
nexus76 Opublikowano 25 Grudnia 2020 #2 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Aktuqlny sterownik proszę o info. Cytuj
freedi Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor #3 Opublikowano 14 Lutego 2021 Miałem trochę odpoczynku od internatu :)...dlatego spóźniona odpowiedź. Sterownik aktualny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi