gilal Opublikowano 18 Września 2020 #51 Opublikowano 18 Września 2020 2 godziny temu, felinar napisał: Ale czemu? Skoro pompa od podłogówki będzie pracowała ? Może się mylę, ale tak samo myślę jak kolega @Benton661 Cytuj
Kordjano Opublikowano 18 Września 2020 #52 Opublikowano 18 Września 2020 A ja mimo wszystko jestem ciekaw jak to będzie u kolegi , bo z buforem to wiadomo , z instalacją grzejnikową i termostatem to wiadomo ,ciekaw jestem pomijając już wygląd wymiennika jakie będzie zużycie pelletu przy ciągłej pracy w modulacji , ciekaw jestem czy kolega się zmieści w 3 do 4 ton pelletu za sezon . Mam nadzieje że podzieli się wrażeniami . Cytuj
felinar Opublikowano 22 Września 2020 Autor #53 Opublikowano 22 Września 2020 Oczywiście, będę informował kolegów jak sprawa wygląda. Jutro ma być u mnie kocioł :) Cytuj
felinar Opublikowano 28 Września 2020 Autor #54 Opublikowano 28 Września 2020 Jesteśmy w trakcie montażu. Powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolony z instalatora - jak się okazało jest on autoryzowanym instalatorem i serwisantem z kotłospaw :) Myślę, że niedługo piecyk już będzie grzał. Cytuj
felinar Opublikowano 5 Października 2020 Autor #55 Opublikowano 5 Października 2020 Witam, kocioł zamontowany i uruchomiony. Wygrzewa nam podłogówkę i częściowo grzejniki. Praca z regulatorem pokojowym ecoster touch. Na chwilę obecną pracuje to świetnie, przy uruchomieniu było urzązenie które bada spaliny. Wstawiam wykres z modułu NET - co o nim powiecie ? Dodam, że pellet wypala się całkowicie. Cytuj
eliks Opublikowano 7 Października 2020 #56 Opublikowano 7 Października 2020 Jaką masz zadaną kotła i jak chronisz powrót? Cytuj
felinar Opublikowano 7 Października 2020 Autor #57 Opublikowano 7 Października 2020 zadana 65*, mam pompę przewałową. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi