Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wybór kotła.

szymek1894

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego Puławiak, usunięty został tylko jeden post około osiem lat temu...

Nie oceniaj po sobie....

Możesz się zalogować i zapytać innych użytkowników, czy kiedykolwiek spotkali się z usunięciem jakiegoś postu.

A tak na marginesie, to miałeś być u nas żeby obejrzeć w pracy kocioł ONE.

Opublikowano
24 minuty temu, Heiztechnik napisał:

Możesz tam przeczytać tysiące postów w 99,9% zadowolonych użytkowników....

Pozdrawiam

Myślę, że z tymi % zadowolonych to lekka przesada... Na tym forum też znajdziemy dużo użytkowników, którzy są "zadowoleni inaczej"...

A ci zadowoleni na Waszym forum, to starzy wyjadacze, którzy użytkują Wasze kotły, ale z palnikami firmy Pellasx...

Opublikowano
8 minut temu, Heiztechnik napisał:

Kolego Puławiak, usunięty został tylko jeden post około osiem lat temu...

Nie oceniaj po sobie....

Możesz się zalogować i zapytać innych użytkowników, czy kiedykolwiek spotkali się z usunięciem jakiegoś postu.

A tak na marginesie, to miałeś być u nas żeby obejrzeć w pracy kocioł ONE.

No miałem ale jakoś nikt mnie nie zaprosił więc sobie odpuściłem. 

Opublikowano

Nie piszę tyko o starych wyjadaczach, aczkolwiek są dla nas nieocenieni.

Przez ostatnie lata wypuściliśmy na rynek kilkanaście tysięcy palników, a Pellasa nie mamy już od kilku ładnych lat.

Gość Visitor1230
Opublikowano
16 minut temu, Heiztechnik napisał:

Mam dla Ciebie jeszcze jedną radę, kup to, co poleca Ci zaufany lub też polecony instalator lub sprzedawca, którego widziałeś na oczy i masz szansę go jeszcze zobaczyć.

Zbyt wielu juz im uwierzylo i ogrzewaja dzis domy 25-o kWatowymi potforami. Mi instalator i do niedawna serwisant Biawara( autoryzacja odebrana)  polecal kociol Fuwi. Ha ha . Polecaja tylko to co przynosi najwieksza prowizje i daje najwyzsza marze. Zasiegajac informacji z takich zrodel klient ma z reguly informacje czego kupowac nie powinien. Wy producenci siedzicie na forach i naganiacie. My zwykle szaraczki dla odmiany dzielimy sie spostrzezeniami i doswiadczeniami. Czesto tez musimy sobie pomagac meczac sie z pseudoproduktami.

Opublikowano

Ja też jestem ciekaw One'a. Tylko to taki yeti. Wersja godna uwagi kosztuje 16500zl. Ludzie nie chcą ryzykować za tyle pieniędzy. Myślę że gdyby kosztował w granicach 13k, wy sprzedali byście i wypromowali więcej a my mieli byśmy również większy pogląd na ten sprzęt.

Opublikowano

No spoko tylko wiesz jakoś tak przyjedź do fabryki i powiedz na recepcji że cię ktoś zaprosił ale kto konkretnie jakiś tel żeby się umówić jakąś osoba która mi to pokaże? To zaproszenie to było takie trochę z czapy nie sądzisz? 

Opublikowano
2 minuty temu, Puławiak napisał:

No spoko tylko wiesz jakoś tak przyjedź do fabryki i powiedz na recepcji że cię ktoś zaprosił ale kto konkretnie jakiś tel żeby się umówić jakąś osoba która mi to pokaże? To zaproszenie to było takie trochę z czapy nie sądzisz? 

Czemu tak sądzisz?

Z chęcią pokażemy Ci i kotły w akcji i całą fabrykę. Możesz też dołączyć do któregoś z naszych szkoleń, handlowych lub dla instalatorów.

Opublikowano
8 godzin temu, Heiztechnik napisał:

Czemu tak sądzisz?

Z chęcią pokażemy Ci i kotły w akcji i całą fabrykę. Możesz też dołączyć do któregoś z naszych szkoleń, handlowych lub dla instalatorów.

Liczyłem na takie indywidualne traktowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.