bogumil-defro Opublikowano 2 godziny temu #1 Opublikowano 2 godziny temu Witam serdecznie grupę, posiadam na chwilę obecną piec na paliwo stałe Defro, mam zamiar zmienić piec na 4 paliwowy. Głównie chodzi mi o instalację podłączenia pieca w chwili obecnej jest to układ otwarty na jednej popie z zaworem ręczny do grzania CWU. Czy jest możliwość dołożenie drugiej pompy do CWU przy pozostaniu przy otwartym układzie czy można też zastosować w moim przypadku tylko zawór trójdrożny ? Proszę o wsparcie i porady bo co hydraulik to inną opcję mi wciska i koszty po 8 do 10 tyś za przerobienie istniejącej instalacji. Cytuj
dawido Opublikowano 1 godzinę temu #2 Opublikowano 1 godzinę temu Konkretnie jaki to ma być nowy kocioł? Cytuj
bogumil-defro Opublikowano 54 minuty temu Autor #3 Opublikowano 54 minuty temu Berski lub pleszew biadała Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi