tomekstm Opublikowano 7 Października 2019 Autor #26 Opublikowano 7 Października 2019 4 minuty temu, pastor napisał: a jak zweryfikujesz czy ten nowy spec ma pojecie jak to powinno byc zrobione? poczytaj inne podobne tematy abys mogl wyciagnac wnioski i sie czegos sam nauczyc tak na prawdę żadnego nie jestem w stanie zweryfikować, bo się na tym nie znam. Gdybym się na tym znał, nie byłoby tego wątku na forum :)
pastor Opublikowano 7 Października 2019 #27 Opublikowano 7 Października 2019 4 minuty temu, tomekstm napisał: tak na prawdę żadnego nie jestem w stanie zweryfikować, bo się na tym nie znam. Gdybym się na tym znał, nie byłoby tego wątku na forum :) dlatego jeszcze raz napisze: czytaj forum i podobne tematy abys sam mogl cos wiedziec. Przerabiane podobne tamaty sa raz w miesiacu jak nie w tygodniu. Tam sie mozna wiele dowiedziec. Chyba ze wolisz zadac pytanie i oczekiwac odpowiedzi. W takim razie kazdy kto do ciebie przyjedzie bedzie dla ciebie spec i bedzie robil po swojem ale czy dobrze? byli juz tacy co kilku specow wzywali zanim posluchali ludzi z forum. Twoj cyrk zrobisz jak chcesz.
tomekstm Opublikowano 7 Października 2019 Autor #28 Opublikowano 7 Października 2019 3 minuty temu, pastor napisał: dlatego jeszcze raz napisze: czytaj forum i podobne tematy abys sam mogl cos wiedziec. Przerabiane podobne tamaty sa raz w miesiacu jak nie w tygodniu. Tam sie mozna wiele dowiedziec. Chyba ze wolisz zadac pytanie i oczekiwac odpowiedzi. W takim razie kazdy kto do ciebie przyjedzie bedzie dla ciebie spec i bedzie robil po swojem ale czy dobrze? byli juz tacy co kilku specow wzywali zanim posluchali ludzi z forum. Twoj cyrk zrobisz jak chcesz. Zacznę od tego że rozrysuje dokładnie schemat, co jak i gdzie, wówczas może będzie to dla Was bardziej przejrzyste
pawelll Opublikowano 7 Października 2019 #29 Opublikowano 7 Października 2019 Najlepiej poszukaj miejsca w piwnicy na bufor ( proste akcesorium, idealne do pracy z kotłem pelletowym).
eliks Opublikowano 7 Października 2019 #30 Opublikowano 7 Października 2019 Ale ten bufor nie jest tu do niczego niezbędny. Niech najpierw ogarnie to co ma i będzie zadowolony.
tomekstm Opublikowano 8 Października 2019 Autor #31 Opublikowano 8 Października 2019 Hydraulik stwierdził że na powrocie nie mam żadnej pompy, dlatego ochrona powrotu nie ma prawa działać. Zalecił też wymiane 4D na 3D i być może zastosowanie sprzęgła.
radik81 Opublikowano 8 Października 2019 #32 Opublikowano 8 Października 2019 Chyba najprostszy i najtańszy sposób na ochronę powrotu to zawór 3D 55°C.
Neosternik Opublikowano 29 Października 2019 #33 Opublikowano 29 Października 2019 Dokładnie mam taki u siebie i sprawdza się rewelacyjnie Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.