Arctic Opublikowano 19 Maja 2009 #1 Opublikowano 19 Maja 2009 Proszę o ocenę mojej instalacji na obrazkach zaznaczylem dwa małe wyjścia które mnie trapią bo nie wiem do czego powinny być wykorzystane bo mam wrażenie że nie wykorzystuje całej mocy pieca. Cytuj
automatyk Opublikowano 19 Maja 2009 #2 Opublikowano 19 Maja 2009 mozesz sobie po t podłaczyc kolejnie dwie pompy np do zbiornika cwu z piorytetem,lub jakis inny budynek ,poprostu dwa dodatkowe wyjscia dła ułatwienia prac montazowych przy bardziej rozbudowanej instalacji a powrót jest wspolny ten pod wyjsciem do komina Cytuj
Arctic Opublikowano 19 Maja 2009 Autor #3 Opublikowano 19 Maja 2009 Czy w tej instalacji powinienem zamontować mieszacz bo takowego nie posiadam Cytuj
AdamGuitar Opublikowano 20 Maja 2009 #4 Opublikowano 20 Maja 2009 co to za kocioł? Trzeba spojrzeć w DTR kotła. Cytuj
szczepank12 Opublikowano 20 Maja 2009 #5 Opublikowano 20 Maja 2009 a ten czerwony baniak po lewej to chyba nie naczynie przelewowe?() Cytuj
baca350 Opublikowano 20 Maja 2009 #6 Opublikowano 20 Maja 2009 Te dwie dziury na plecach to może być: 1, wężownica cwu 2. wlot obiegu bezpieczeństwa zimnej wody i wylot jakby ci sie zagotowało 3. szalony sen spawacza Raczej pt 1. A DTR masz??Hej! (a to czerwone to raczej zbbiornik przeponowy. Sabotaż jeżeli to węglowiec) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi