pis Opublikowano 7 Stycznia 2019 #1 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Witam mam problem z Krzaczka kotłem na pelet zatyka sie pelet wrurce miał ktos cos vtakiego?
mhosaja Opublikowano 9 Stycznia 2019 #2 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ja mam krzaczka, ale skp-3D na eko z dostawionym palnikiem kipi. Rozumiem, że ty masz model dedykowany do pelletu? Jaki model, w jakiej rurce (masz na myśli spiro)?
mhosaja Opublikowano 9 Stycznia 2019 #4 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Kolego, czytaj ze zrozumieniem. Pytałem, jaki masz model pieca. Domyśliłem się, że chodzi o rurkę spiro, ale wciąż nie wiem jak to wygląda i z czym masz problem. Najlepiej zrób zdjęcie pieca.
pis Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor #5 Opublikowano 9 Stycznia 2019 rurka która łączy podaqjnik z palnikiem
mhosaja Opublikowano 9 Stycznia 2019 #6 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Wiem, co to jest rura spiro i jaką spełnia funkcję, ale przeczytaj proszę mój poprzedni post od początku do końca ze zrozumieniem i odpowiedz na wszystkie punkty... Inaczej nikt nie będzie w stanie Ci pomóc...
michalwa Opublikowano 14 Stycznia 2019 #7 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zestresowałeś go i uciekł hehe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.