Dancych Opublikowano 12 Lipca 2017 #1 Opublikowano 12 Lipca 2017 Witam, Na sprzedaż posiadam używany jeden sezon sterownik dwustanowy do kotła z podajnikiem tech st-37. Sterownik sprzedaje bez czujników gdyż mam je zamontowane wewnątrz obudowy kotła przez jego producenta. Sterownik jest jeszcze na gwarancji co potwierdza dowód zakupu, który dodaję. Sprzedaje, gdyż zmieniłem na sterownik z PID. Cena jaka mnie interesuje to 250zł z darmowa wysyłką kurierem.
Dancych Opublikowano 26 Września 2017 Autor #3 Opublikowano 26 Września 2017 Nadal aktualne. Sterownik na gwarancji. Mogę wystawić na allegro jeśli komuś na tym zależy:)
Dancych Opublikowano 27 Września 2017 Autor #4 Opublikowano 27 Września 2017 Miałem kontakt od jednego z użytkowników forum zatem dodaję informację, że jest to sterownik w wersji "zwykłej" bez RS.
Dancych Opublikowano 28 Września 2017 Autor #5 Opublikowano 28 Września 2017 Sprzedany. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.