nightwatch Opublikowano 28 Lipca #2126 Opublikowano 28 Lipca ha ha a czarne kamienie sprzedawali po 4 tys za tonę jeszcze nie tak dawno 🙂 1 Cytuj
Hitower Opublikowano 13 godzin temu #2127 Opublikowano 13 godzin temu Palę groszkiem. Dzisiaj zamówiłem dostawę po 1250 zł/t. Państwo każe iść w ekologię, najlepiej PC. Do mojego domu PC z osprzętem to koszt 45-50 tys. Na takie źródło ciepła + zużycie bytowe potrzebował bym 15kW paneli na pokrycie zapotrzebowania, a elektrownia ogranicza tą ilość do 10kW. Najlepiej kupić sobie jeszcze auto elektryczne, a pensję przelewać od razu fiskusowi lub na konto elektrowni zamiast oddawać żonie. Cytuj
carinus Opublikowano 9 godzin temu #2128 Opublikowano 9 godzin temu 3 godziny temu, Hitower napisał(a): Najlepiej kupić sobie jeszcze auto elektryczne, a pensję przelewać od razu fiskusowi lub na konto elektrowni zamiast oddawać żonie. Można jeszcze kupować drogie paliwa kopalne, zamiast ładować elektryka za grosze, ja nie widzę problemu. Kto bogatemu zabroni. 1 Cytuj
o6483256 Opublikowano 9 godzin temu #2129 Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Niektórzy są nadal na etapie fixu na paliwa kopalne, bo jeszcze nie odkryli, że "oze sroze" się nawet zwraca 🤣 Edytowane 9 godzin temu przez o6483256 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi