Sebastian81 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 #1 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam . Czy do sterownika Cobra jest możliwość podłączenia jakiegoś panelu pokojowego na , którym by były podstawowe parametry pracy kotła ( temp c.o. , itp.) Mój kocioł znajduję się w kotłowni oddalonej od domu około 15m więc trzeba się przejść by sprawdzić czy wszysko wporządku. Wiem żę istnieje moduł Spider Gsm ale wolałbym coś na wzór Pilota R do sterownika Titanic. Pozdrawiam
karoka65 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 #2 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie ma czegoś takiego jak na razie do Cobry, tylko Spider z podstawowymi funkcjami przez SMS. Proponuję Internetowy sterownik Bruli, pieniądze prawie te same a masz dostęp do wszystkiego przez neta a nawet z telefonu komórkowego na systemie Android. Wszystko za free :) Jeśli nie zależy ci na dostępie przez internet to jest teraz fajny sterownik firmy Prond o nazwie Iryd Pid do niego możesz sobie podłączyć wspomnianego Pilota R. Nie bawem powinna wyjść nowa wersja tego pilota.
Sebastian81 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor #3 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witaj Karoka65 Kolega Andrzej zasugierował mi abym Ciębie zapytał o możliwość odsprzedaży mojej cobry, bym był zainteresowny tym irydem ,którego masz w ofercie. Z uwagi iż posiadam już wspomianego Pilota R który pozostał po sterowniku tytanic pozatym mam zawór 4d z siłownikiem i sterownikiem techa do niego , to tak muślę żę ten Iryd by mi załatwił te wszyskie rzeczy na jakich mi zależy.
karoka65 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 #4 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A co ja zrobię z tą Cobrą ? Leży 2 sztuki od tamtego roku i nikt nie pyta nawet o nie :( Wystaw to gdzieś na alledrogo albo Tablica.pl Tak Iryd załatwiłby ci nawet sterowanie zaworem 4D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.