ncwk Opublikowano 3 Lutego 2013 #1 Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam Czy wiecie może jak ustawić temperaturę wyłączania pompy w tym sterowniku bo w ustawieniach serwisowych opisane jest jedynie ustawienie temperatury załączania pompy CO (0d 30 do 65 st). Cytuj
jacekdwm Opublikowano 3 Lutego 2013 #2 Opublikowano 3 Lutego 2013 ja mam sterownik st-28 i sobie ustawiłem by włączała się przy 46*C i tak mi odpowiada bo pompa wody jest jedna i wtedy nie schładza mi się bojler Cytuj
ncwk Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor #3 Opublikowano 3 Lutego 2013 Chodzi mi o to jak to ustawić( gdzie?) Cytuj
ncwk Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor #4 Opublikowano 3 Lutego 2013 A wiecie może czym różnią się sterowniki St22 i St24.? Cytuj
marekb Opublikowano 14 Lutego 2013 #5 Opublikowano 14 Lutego 2013 Temperatury wyłączenia nie ustawia się. Ustawia się temperaturę załączenia pomp. Przy ST 28 temperatura wyłączenia pomp jest 2 stopnie( nie pamiętam dokładnie) niższa od temp. załączenia. Ustawianie- MENU>strzałką w dół>TEMP. ZAŁ. POMP>MENU(akceptacja) ST 22,ST 24 i ST 28 różnią się obudowami Cytuj
jacek6213 Opublikowano 17 Lutego 2013 #6 Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Witam Czy wiecie może jak ustawić temperaturę wyłączania pompy w tym sterowniku bo w ustawieniach serwisowych opisane jest jedynie ustawienie temperatury załączania pompy CO (0d 30 do 65 st). Witam.Aby zmienić ustawienia serwisowe należy: 1.Przy wyłączonym sterowniku nacisnąć i trzymać strzałkę w dół i włączyć sterownik.Strzałkę trzymać do momentu aż pojawią się na wyświetlaczu 88-dwie ósemki. Będąc w menu serwisowym można zmienić temperatury załączania i wyłączania pompy,temperatury wygaszania kotła i ustawienie histerezy.Pozdrawiam. Edytowane 17 Lutego 2013 przez Ryszard Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi