palito Opublikowano 6 Stycznia 2011 #1 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mam problem z grzejnikami a dokładniej z regulatorami ciepła. Są to regulatory wewnętrzne i bolce które w nich są nie wychodzą samoczynnie. Wciśnięte lub wkręcone przez pokrętło zostają w środku i kaloryfer po prostu nie grzeje tak bo jest jak "zakręcony". Gdzie mogę dostać takie wewnętrzne regulatory. Pokrętła do nich mam i są OK. Tylko te wewnętrzne bym wymienił. Cytuj
palito Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor #2 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dorzucam jeszcze fotki w celu wyjaśnienia o co mi chodzi. A czy takie głowice można wymienić na inne pasujące rozmiarem gwintu? Tak w ogóle są to grzejniki wodne ten w łazience jest trochę inny niż te w pokoju chociaż grzejnik też Convector zawór w łazience Pokój i taka sama sytuacja zawór w pokoju I drugi pokój. zawór w drugim pokoju A to jest naklejka na grzejnikach naklejka na grzejnikach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi