Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście najbardziej obiad smakuje mi z kuchni węglowej potocznie zwaną u nas "blachą", żadne gazy, ani inne indukcje nie dadzą ci placka ziemniaczanego smażonego prosto na blasze.

 

Dodatkowo jako ciekawostkę dodam, że kilkanaście lat wstecz jak paliłem olejem i kocioł strzelił w siarczysty grudniowy mróz to wszyscy domownicy spali w kuchni... :P

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

no angielka miała swoje zalety ,napewno ciasta były lepsze nisz te wysuszone teraz w elektrycznych ale miała tez wady zwłaszcza jak trzeba było ugotować obiad jak na dworze 30st ciepła ......

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.