radik81 Opublikowano 4 godziny temu #51 Opublikowano 4 godziny temu @wuwok1 ja czyszcze raz w roku jak już temperatura na zewnątrz jest na tyle wysoka, że nie potrzebuje puszczać ciepła na grzejniki. Zciągam pokrywę, wyciągam sprężyny, zawirowacze i czyszczę kocioł na tip-top. PS. Przed wyczyszczeniem kotła czyszczę komin 😉 Cytuj
wuwok1 Opublikowano 1 godzinę temu #52 Opublikowano 1 godzinę temu Masz link do sterownika? możesz udostępnić? Czasowo ile ci zajmuje czyszczenie kotła? Tu wygrywasz.. Ja niestety częściej. Ale za to prościej.. Wyciągam zawirowacze i smyr smyr.. Czasowo z 5min muszę poświecić. Ale jednak muszę 🙂 Cytuj
radik81 Opublikowano 1 godzinę temu #53 Opublikowano 1 godzinę temu Sterownik nie ma podglądu przez internet. Jeśli chodzi o czyszczenie to myślę, że na spokojnie nie spiesząc się 40 minut (max 60). Cytuj
wuwok1 Opublikowano 1 godzinę temu #54 Opublikowano 1 godzinę temu Szkoda, bo popatrzył bym jak to cudo pracuje 🙂 To licząc czasowo tyle ci schodzi że jak by nie patrzeć to ja mam w roku dwa twoje solidne czyszczenia 🙂 Teraz żartuje.. Choć jak widzimy tragedii nie ma z tym że ja często czyszczę. Z racji pracy na pełnej mocy wymiennik mało się pyli 🙂 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi