4miras4 Opublikowano 25 Grudnia 2024 #1 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Do sprzedania w atrakcyjnej cenie pozostałości po modernizacji kotłowni: Bufor ciepła 1000 l który został wykonany dla mnie na zamówienie w renomowanej firmie ,,P2AR" według specyfikacji która jest w załącznikach. Ociepliłem bufor samodzielnie watą mineralną o grubości 15 cm co zapewniło jego dobrą izolację (nowy właściciel może ją sobie zmienić). Z dodatkowego wyposażenia chciałbym kupującym zwrócić uwagę na zamontowaną wewnątrz bufora wężownicę c.w.u z karbowanej stali nierdzewnej o długości 25 metrów bieżących oraz zamontowaną przy dolnej dennicy (wówczas wykorzystana zostanie pełna pojemność bufora) grzałkę elektryczną o mocy 12 KW z termostatem. Całość jest w pełni sprawna i znakomicie mi służyła zapewniając ekonomicznie uzyskane ciepło dla c.o. oraz c.w.u. Bufor jest już zdemontowany w bardzo dobrym stanie i gotowy do odbioru - odbiór tylko osobisty z transportem przez nowego właściciela Cytuj
4miras4 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Autor #3 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Cena zakupu to 1500 zł Cytuj
zaciapa Opublikowano 28 Grudnia 2024 #4 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Muszę przyznać, że cena dla kupującego to "interes życia" 🙂 Cytuj
tsa78 Opublikowano 28 Grudnia 2024 #5 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Jeszcze podaj lokalizacje to będzie ułatwienie dla tych co czytają. Cytuj
4miras4 Opublikowano 1 Stycznia Autor #6 Opublikowano 1 Stycznia Proszę o zamknięcie tematu. Bufor został sprzedany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi