Americano12 Opublikowano 18 Grudnia 2024 #1 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Cześć, mam taki problem jak podłączyć dwa panele aby jeden był odpowiedzialny za górne piętro a dolny za dolne, piec kostrzewa w załączniku jak jest podłączony każdy z nich ma osobne zasilanie więc tylko D+/- podłączone Jedna pompka podpięta pod SM D PM D i M D Druga pod SM C PM C i MC Cytuj
Gonzo19 Opublikowano 10 Stycznia #2 Opublikowano 10 Stycznia W dniu 18.12.2024 o 22:56, Americano12 napisał(a): Jedna pompka podpięta pod SM D PM D i M D Druga pod SM C PM C i MC i każda pompka obsługuje tylko swoje piętro? Cytuj
Americano12 Opublikowano 11 Stycznia Autor #3 Opublikowano 11 Stycznia Jedna grupa pompowa piętro druga parter a czujniki pod nie wiem chyba całość a chce żeby jak widzi że na dole za zimno to otwiera tylko dolną grupę pompową a nie dwie Cytuj
Gonzo19 Opublikowano 11 Stycznia #4 Opublikowano 11 Stycznia No to podłącz oba ecostery w/g schematu i każdy przypisz do danej grupy pompowej Cytuj
Americano12 Opublikowano 11 Stycznia Autor #5 Opublikowano 11 Stycznia Są podpięte pod te g4 razem w jednym, ale właśnie nie wiem jak je przypisać to każdej grupy osobno Cytuj
Rozwiązanie Gonzo19 Opublikowano 11 Stycznia Rozwiązanie #6 Opublikowano 11 Stycznia Menu serwisowe->ustawienia mieszacza x ->wybór termostatu A później w menu użytkownika dla każdej grupy pompowej osobno pozostałe parametry typu czy pogodowe, czy nie, krzywe grzewcze, obniżenia nocne itp. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi