Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paleta 1t i BIG BAG

Opublikowano

Póki, co węgiel w lokalnych składzikach opału nie tanieje i nie będzie tanieć oddadzą go po kosztach, ale Janusze biznesu nie obniżą ceny.

Opublikowano

Mam pytanie czy ja źle śledzę stronę czy pieklorz się nie pojawia. Nie ukrywam, że ostatnio wchodzę przelotnie, ale trafiłam na karlika, greenpal, a pieklorza od początku nie.

Opublikowano

No i ładnie...

image.thumb.png.f1da6d039e9add75d74b8442efaa0fe4.png

Opublikowano (edytowane)

No cóż nisko upadliśmy...ja też. Tracić bezcenny czas, żeby sprzedali nam łaskawie węgiel z polskiej kopalni.. Teraz wiem co czuli ludzie za komuny, próbujac coś kupić w sklepach. Komunisci też tak wydzielali. PS. Pieklarza nie było od początku tygodnia. "Ciemny tłum kłębił się i wyciągał ręce, i wciąż było mało i wciąż chciał więcej, i wciąż nie starczało, ciągle było brak.."

Edytowane przez mrozik44
  • Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, mrozik44 napisał:

Komunisci też tak wydzielali.

Linia produkcyjna dostarcza ograniczone ilości, z drugiej strony ktoś wrzuca zdjęcia z placu na kopalni i tam jest ten węgiel na paletach.B.Hutek z PGG mówił, że mogą rzucić ok. 500t dziennie. Na grupie FB ludzi się wymieniali numerami zamówień.

https://www.pgg.pl/strefa-korporacyjna/aktualnosci/902/boguslaw-hutek-rynek-wegla

Nie mamy wpływu na dealerów węgla poza spółką, nie możemy zakazać im swobodnego ustalania cen. Sprzedajemy tyle, ile możemy, czyli około 500 t dziennie, a oprócz ekogroszków workowanych pewne ilości udostępniamy na rynek w big-bagach, które jednak nie wszędzie można dowieźć. Myślę, że rząd lub uprawnione organy powinny zainteresować się, dlaczego węgiel na rynku jest tak bardzo drogi a narzut sięga nawet 100 proc.

W dniu 23.11.2021 o 13:45, witek17 napisał:

Zamówienie nr 634--

Pieklorz Ekogroszek Paleta 1000 kg (50 worków x 20 kg) 13:37

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=490142839133478&set=p.490142839133478&type=3

23.11.2021r 634xx - 25.01.2022r 73558. Ponad 10k zamówień.

Edytowane przez digi
Opublikowano

Słabo to dziś wygląda... ;/ 

Opublikowano

zauważyłem ze Pieklorz sie lepiej wypala lecz trzeba zwiększyć podawanie,na palniku SV tego bardzo nie widać lecz na retorcie juz widać

Opublikowano
3 godziny temu, fieczaa napisał:

Karlik workowany był dostępny czy tylko bigbag?

23 minuty temu, SM36 napisał:

Dzisiaj po 11 był karlik dodany ? 

Był o 10:57 bardzo krótko. Udało się tylko dodać do koszyka

Opublikowano
2 godziny temu, Elka1983 napisał:

Mam pytanie czy ja źle śledzę stronę czy pieklorz się nie pojawia. Nie ukrywam, że ostatnio wchodzę przelotnie, ale trafiłam na karlika, greenpal, a pieklorza od początku nie.

Pomoc sąsiedzka i wspólne zakupy kwitną w najlepsze 😉 zamówiony w dniach 20/21, dziś dostarczony. 

IMG_20220126_113333.jpg

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Elka1983 napisał:

Był i workowany

Jak na złość. Cały tydzień czekałem i nie było, a dziś nie miałem czasu siedzieć i się pojawił ;( 

Ale workowy paleta czy workowy na sztuki? Bo ja poluje tylko na sztuki 🙂

Edytowane przez Squrcz
Opublikowano

IMG_20220126_120259.thumb.jpg.d1cc1932bbb0e2e7af79f040907faf3e.jpg

zamówiona tona Karlika 13.01. dotarła dopiero dziś. Długo szło... 

Opublikowano

Jak przewidujecie, rzucą coś jeszcze dziś? Patrząc na cały dzień to tak słabego nie pamiętam...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.