Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Gość eurogroszek
Opublikowano

Kolego @szluk3 zobacz sobie czy Ci internet nie gubi pakietów. Może tu jest przyczyna

Opublikowano

A jak by pisało wskocz pan do studni to by pan wskoczył taka sama zasada jest strony wiek czytałem to i jakoś mi się nie udało a jak odświeżyłem to kupiłem jednak nie wszystkie zasady są odpowiednie do warunków tak jak w rządzie coś każą a sami nie wiedzą co 

19 minut temu, Pablo1975 napisał:

A umie kolega czytać co pisze na stronie pgg chyba na niebiesko aby nie odświeżać strony ?? Przynajmniej tak działa jak się wybiera przelew tradycyjny 

No i kolego robiłem że nie odświeżalem strony z przelewem tradycyjnym i nic nie kupiłem a jak odświeżyłem wczoraj to odrazu kupiłem 

• Zgadzam się 1
Opublikowano

karlik 13,29

Opublikowano

byl, ale bardzo krotko;/

Opublikowano

a kto ma Ci na to odpowiedzieć?

Teoretycznie - tak, praktycznie - marne szanse, ale nie zerowe

2 minuty temu, SZPAWEŁ napisał:

czy będzie jeszcze dziś karlik, zostałem w kasie

Opublikowano

do....domu !! koniec polowania na dzisiaj 🙂

taki komunikat powinien być na stronie pgg o 14 🙂

zapraszamy uprzejmie ponownie jutro 🙂

Opublikowano
19 minut temu, MARCINDZIALDOWO napisał:

Patologiczne zakupy ekogroszku. Festiwal towaru i godzin . Żenada 

Nie prowadzę statystyk ale mam wrażenie że wiekszość Twoich wpisów to same płacze i żale... Nikt nikogo nie zmusza do zakupów w SklepPGG - dla jednych 300 czy 400zł/t to warto się pomęczyć, dla innych nie - wielokrotnie poruszany temat na forum

Nie wiem jak inni ale ja jak mam do zamówienia towar(zazwyczaj jest to pieklorz) to nie siedzę cały dzień od 6 do 14 przed komputerem - obstawiam godziny i wtedy pilnuję. Jak nie trafię to trudno ale zazwyczaj się udaje. Nie powiem bo jak pierwsze tony zamawiałem dla siebie to filowałem prawie całe 6 godzin ale teraz to zamawiam nie da siebie to na luzie.  Dziś np jak przeczytałem że pieklorz był 9:40 to obstawiłem że następny będzie za dwie godziny 11:40 i .... 2 t zamówione

Dla mnie taka taktyka to oczywistość jednak po wpisach co poniektórych to chyba siedzą non stop i F5. Jak jest dostępny towar w danej chwili to po co siedzieć? Co najmniej 2 godziny wolnego 

Edit: - o widzę że post na który odpowiedziałem już na śmietniku

Opublikowano

w zeszłym tygodniu w środę GREEN był chyba z 3 razy , a dzisiaj niestety nie widziałem 🙂

Opublikowano

Idzie kupić nawet na telefonie, na dwa razy ale da radę. Ja dzisiaj już drugi raz kupiłem karlika. Co do pieklorza, to raczej bez porządnego łączą i stacjonarnego PC będzie ciężko kupić. Przy 5s musi być szybki sprzęt i ręką. 

Opublikowano

Ja korzystam z LTE w telefonie i na karlika da radę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.