Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum o ogrzewaniu

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Dostępność opału z PGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 minuty temu, piotr-ro napisał:

Widział ktoś ??

mam w koszyku

Edytowane przez delik

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 867.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @radziol zostałeś leserem roku. Nie chciało się przeczytać nawet ostatniego postu

• W związku z tym, że wątek i tak jest długi i średnio czytelny proszę o: pisanie tylko na temat jeżeli ktoś wyżej, kilka minut wcześniej napisał np. "Od rana nie było" albo że było o xx

• Karlik big bag 14:25 Grenn 14:26

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Z 10:24 ??

Opublikowano

tak

Edytowane przez Ryszard
Proszę nie cytować ostatniego postu

Opublikowano

Jakąś godzinę temu odebrałem dla brata paletę różowego Taurona, bo tona Karlika palona od listopada za kilka dni się skończy. Rozmawiałem dłuższą chwilę z kurierem i od około tygodnia widać tendencję spadkową jeśli o chodzi o ilość wożonych palet z węglem. Jeszcze dwa tygodnie temu jakieś 8/10 palet to był węgiel. Teraz już się to zmienia. Być może jest to jakiś prognostyk spadku popytu. 

Opublikowano
17 minut temu, piotr-ro napisał:

Widział ktoś ??

może 5 sekund ale nie 20

Opublikowano

Dzisiaj moje zamówienie zmieniło status na wysłane, rano było jeszcze w trakcie realizacji, jak myślicie kiedy mogę się spodziewać karlika na placu? Z góry dziękuję za odpowiedź

Opublikowano

do mnie styczniowe zamówienia dochodziły po ok 10 dniach od zakupu (dokonanie przelewu)

Opublikowano

Generalnie węgiel jeszcze mam,tylko w sobotę koło południa jadę z dziećmi w góry, mieszkam w Częstochowie i chodzi mi o to czy zdąży do mnie jutro lub w sobotę dojechać 😀

Opublikowano
3 minuty temu, mariusz87 napisał:

Generalnie węgiel jeszcze mam,tylko w sobotę koło południa jadę z dziećmi w góry, mieszkam w Częstochowie i chodzi mi o to czy zdąży do mnie jutro lub w sobotę dojechać 😀

Jak jeszcze nie było powiadomienia SMSem z poczty to raczej nie będzie do soboty.

Opublikowano
15 minut temu, mariusz87 napisał:

Dzisiaj moje zamówienie zmieniło status na wysłane, rano było jeszcze w trakcie realizacji, jak myślicie kiedy mogę się spodziewać karlika na placu? Z góry dziękuję za odpowiedź

Jak ja dostałam informacje że towar wysłany w czwartek to towar miałam w poniedziałek. 

Opublikowano

piklorz był i nawet 2t dla testów zapakowałem do koszyka ale za chwilę zwolniłem 🙂 chciałem zobaczyć jak dalsze etapy wygladają.

🙄

KArlik się pojawił! 13:39

Opublikowano

karlik

Opublikowano

Jak wy to robicie? 😄 od rana widziałam wszystkie dostępności przed 8, przed 11 i po 13. Na każdym zatrzymało mnie w kasie, zamawiam i płacę i mieli. i za chwilę koniec, nie ma towaru. już klikam szybko jak mogę 😄

a jak zostawiłam w koszyku karlika to pojawił się pieklorz i zablokowało mi koszyk, bo dwa różne miałam 😄 cud, żeby to zamówić

Edytowane przez Gosia82

Opublikowano
5 godzin temu, piastun napisał:

heh 🙂 wy to ręcznie klikacie, macie jakieś skrypty czy może te dodadki "Distill" używacie?

Z tego co sprawdziełem to dodatek distill cały czas piszczy jak się wybierze obserwuj całą stronę. Jak zaznaczyłem obserwację tylko "chwilowy brak" to nic teraz nie zapiszczało.

Korzystałem z Distill i to mnie uratowało bo raz robiłem sobie kawę i dźwięk alarmu mnie "przywołał" do kompa i zdążyłem do kasy. Robiłem to na 2 etapy, w pierwszym dodałem do koszyka, a w drugim opłaciłem. 

Opublikowano

Ja tylko klikam. Jak robię to "po łebkach", znaczy kawka, kibelek, śniadanko... To zawsze przegapię. Jak się uprę i cały ranek z telefonem w ręku to kupię na pewno. W tamtym roku kupowałem z kompa. Teraz mi wygodniej z tel.  No i zawsze rano. Od 8 już jestem w pracy. 

Znajoma mnie prosiła o linka, gdzie ja taki tani groszek kupuje. Wyjaśniłem jej co i jak. Prawdopodobnie za tydzień się odezwie. Proszę kup mi bo ja nie mam szczęścia i ciągle nie dostępny  😆

Edytowane przez Rasboras

Opublikowano

Mam pytanie czy zamawiał ktoś karlika z odbiorem osobistym w zakładzie produkcyjnym na woli przy ul kopalnianej. Bez problemu wydają, czy trzeba czekać ?

Opublikowano

Mój karlik z 2.02 też dotarł dzisiaj, data pakowania na workach jest z dnia zamówienia😀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Podobna zawartość

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.