Gwiazdek Opublikowano 13 Lutego 2021 #1 Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) Witam, Chciałbym się pochwalić temperaturą ślimaka w piecu defro sigma 5, jednak okazało się że leży on na ziemi za piecem. Czy poratowałby mnie ktoś zdjęciem gdzie ten czujnik powinien być przymocowany ? Dodatkowo ciekawi mnie informacja jaki typ czujnika można zastosować do czujnika temperatury zewnętrznej ( pt 100, pt 1000 itp) w sterowniku k1pv4. Co ile czyścicie swoje piece ? Z góry dziękuje za pomoc. Edytowane 13 Lutego 2021 przez Gwiazdek Cytuj
mkaczko Opublikowano 13 Lutego 2021 #2 Opublikowano 13 Lutego 2021 WitamCzujnik ma byc na rurze podajnika , ja mam w odleglosci 10-15 cm od scianki kotla, na bocznej scianceKomore czyszcze codziennie bo codziennie wyciagam popiolWegiel dosypuje co 2 dni bo jest mniej syfuDuze czyszcenie raz na miesiac bo mam pionowy wymiennikWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi