kuti Opublikowano 23 Września 2009 #1 Opublikowano 23 Września 2009 Witam Mam pytanie czy prawidlowo to wyglada a szczegolnie o: 1) zawor 4D w pozycji poziomej przyjrzalem mu sie i nie widze powodu dlaczego mial by tak nie chodzic ale prosze o opinie sugestie. 2) Wyjscie na naczynie wzbiorcze gdzie jes wstawic za odejsciem na cwu czy przed ? Co do zaworu poziomo roznicowego zapewniano mnie ze ten chodzi. Zalezy mi zeby chodzilo grawitacyjnie takze wiec tak to wyglada. dzieki za wszelkei sugestie Cytuj
reaper Opublikowano 23 Września 2009 #2 Opublikowano 23 Września 2009 mam obiekcje co do zawór różnicowych, ale może inni się wypowiedzą Cytuj
yozik Opublikowano 25 Września 2009 #3 Opublikowano 25 Września 2009 Narysuj schemat i pokaż fotki z innych stron. Na moje oko coś tu jest zryte. Zawór różnicowy PIONOWO. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi