kerfurek Opublikowano 12 Stycznia 2021 #1 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Mam piec co. z pompką , ostatnio zagotowała mi się woda w piecu. Odpowietrzyłem wszystkie kaloryfery, teraz woda ciepła idzie tylko na kaloryfery a nie pcha na bojler. Pompka jest sprawna bo słychać krążenie wody w kaloryferach,rurki co idą do bojlera są zimne.Wcześniej wszystko działało !!! Cytuj
HarryH Opublikowano 12 Stycznia 2021 #2 Opublikowano 12 Stycznia 2021 To odpowietrz jeszcze bojler, wcześniej uzupełniając wygotowana wodę. Cytuj
kerfurek Opublikowano 15 Stycznia 2021 Autor #3 Opublikowano 15 Stycznia 2021 W dniu 12.01.2021 o 22:10, kerfurek napisał: Mam piec co. z pompką , ostatnio zagotowała mi się woda w piecu. Odpowietrzyłem wszystkie kaloryfery, teraz woda ciepła idzie tylko na kaloryfery a nie pcha na bojler. Pompka jest sprawna bo słychać krążenie wody w kaloryferach,rurki co idą do bojlera są zimne.Wcześniej wszystko działało !!! LIVE An error occurred. Please try again later Tap to unmute Learn more Advertisement Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi