arek1263 Opublikowano 8 Czerwca 2019 #1 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Jak w temacie. Ważyłem do wiaderka 5 l i zostawiłem i tak nasypało w rurę że aż zablokowalo coś poszło w przekładni tej przy silniku. Można samą przekładnie do silnika zamówić w tekli, ktoś miał z tym do czynienia? Czy uderzyć do producenta zdmotor.pl?
Gość robin60 Opublikowano 9 Czerwca 2019 #2 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Jak można uderzyć do producenta z zakupem to tak , tylko ciekawe czy producent zechce CI to sprzedać. Zależy jaką prowadzi politykę handlową swych produktów Bo może się okazać , że będzie drożej jak w Tekli. Poszukaj w necie kto jeszcze stosuje taką przekładnię z producentów kotłów. Ale powiem Ci , że takowa przekładnia kosztuje około 340 zł u serwisanta. To się fachowo nazywa motoreduktor.
arek1263 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor #3 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zakupiłem u producenta 180zl z dostawą, kupiłem samą przekładnię którą musiałem dokręcić do silnika. Nie informowałem tekli. Wszystko śmiga. Temat zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.