MarianK Opublikowano 4 Kwietnia 2009 #1 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Jak podłączyć do kotła SAS NWT sterownik? Prosił bym o jakiś schemat? Bardzo wa proszę jest to mi potrzebne jak najszybciej! Pozdrawiam i z góry dziękuję. :rolleyes: Cytuj
reaper Opublikowano 4 Kwietnia 2009 #2 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 A możesz bardziej przybliżyć swój problem?? Nie wiem, czy nie wiesz jak się wkręca śrubki i odizolowuje przewody, czy masz może głębszy problem?? STerownik masz w piecu, do niego podłączasz wszystkie pompy i czujniki, zgodnie z opisem na sterowniku. Cytuj
LordZappa Opublikowano 27 Listopada 2012 #3 Opublikowano 27 Listopada 2012 Może to coś Tobie pomoże: https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/13779-schemat-z-wymiennikiem-i-4d-do-oceny/ Cytuj
LordZappa Opublikowano 27 Listopada 2012 #4 Opublikowano 27 Listopada 2012 ups... chyba nie doczytałem B) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi