Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem Z Sterownikiem St-40

nexus76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zadana jest 40 a wskazuje ok 50 ale tak było przez 4 lata i było ok dopiero od tamtego sezonu coś takiego się pojawiło.Wymie ile czujnik ale nic nie pomogło.

Opublikowano

A co będzie jak podniesiesz do 5?Oczywiście może być problem ze sterownikiem,tego nie można wykluczyć

Na starym było tak sam dlatego kupiłem nowy bo myślałem że to czujnik a jak zamienię to piszczy dwu cały czas

Piszczy gdy zamienisz co z cwu ?

Opublikowano

Ja mam tylko czujnik cwu jak zamienię wtyczki pompy co z cwu to zamienia się temperaturami i zaczyna od razu pompa chodzić mam nastawione ogrzewanie na pompy równoległe

Opublikowano

Ja mam tylko czujnik cwu jak zamienię wtyczki pompy co z cwu to zamienia się temperaturami i zaczyna od razu pompa chodzić mam nastawione ogrzewanie na pompy równoległe

Niemożliwe by sterownik pracował bez czujnika co/kotła/.Wtyczek pomp nie możesz zamienić,myslałem o zamianie czujników c.o. i cwu

Opublikowano

Ale chyba temp. cwu wyświetla?Możesz zamienić miejscami czujniki kotła i cwu w kostce,jak ci zaznaczyłem na foto.Zapamiętaj albo zapisz wskazania przed i po zamianie

post-22550-0-12920900-1521799568_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.