Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowość - Polak Istota Myśląca

kazik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać Polak tak, ale legislator zakolegował się z lobbystą albo głupia trąba nie mająca pojęcia. Ważne że przelewy przychodzące się zgadzają

Opublikowano

Ludzie muszą się przecież myć w ciepłej wodzie.

Podobnie ma się sprawa z piecokuchniami - ich też praktycznie nie można z rynku zdjąć, a przerobić na bardziej wydajne - bez problemu, przy okazji spalić w nich wszystko

Jestem ciekaw czy ten podgrzewacz z postu 1 wraz z nazwą zmienił cenę?

Opublikowano

Na początku nie zakumałem o co chodzi z tym podgrzewaczem CWU. Myślę sobie - po co to komu jak ktłem CO można podgrzewać CWU. Ja głupi głupi ja ... historia podobna jak zakaz sprzedaży psów nie pochodzących z zarejestrowanej hodowli. Nie wolno było sprzedać psa to się sprzedawało w ogłoszeniu budę a pies był gratis ;)

Opublikowano

skoro żarówka może być źródłem ciepła, to czemu kocioł nie może być podgrzewaczem CWU..?...:D

Wiekszosc pamieta "zwykla" zarnikowa zarowke.

Pomimo zakazu jej uzytkowania nadal można ja kupic jako "nie do uzytku domowego"

Malo kto chce to juz kupować bo wie ze zuzywa 5razy wiecej pradu, a za to musi zaplacic. Mlodzi zrozumieli to szybciej, starsi dalej wola "tradycyjne"

Z kotlami i weglem bedzie podobnie.

Szkoda ze stracimy kupe lat na zrozumienie pewnych rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.