FAFAŁ Opublikowano 18 Lutego 2021 #101 Opublikowano 18 Lutego 2021 Jeśli mogę polecic to warto zerknąć na ten kanał . https://m.youtube.com/channel/UCMZ-Uqa9nVTTLQfvm9fCqIQ Cytuj
plasticfun Opublikowano 18 Lutego 2021 #102 Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) 21 minut temu, FAFAŁ napisał: Jeśli mogę polecic to warto zerknąć na ten kanał . Tak zgadzam się z Tobą. Warto obejrzeć jego filmy jak ktoś nie ma doświadczenia. Facet jest bardzo dobry i robi wszystko zgodnie ze sztuką. Edytowane 18 Lutego 2021 przez plasticfun Cytuj
vlad1431 Opublikowano 18 Lutego 2021 #103 Opublikowano 18 Lutego 2021 Tak, szacun dla tego gościa. W jednym z filmów powiedział, że robi sam żeby mógł więcej pokazać. I nie ma półsrodków tylko tak ma być jak w ksìążce pisze. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi