Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Verbomat- Nowe Podejście Do Procesu Spalania. Testy

energotop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat warty rozważenia. Może tym razem dla klientów Taurona jakaś promocja na wiosnę będzie?

Opublikowano

Wątpię od ponad roku na fakturach z taurona dostaję z tyłu informację o sprzedaży groszku i jak na razie promocji dla klientów nie było. Cena jak na workowany i tak nie jest zła pytanie co to faktycznie jest warte. Anmag gold u piechoty 789 luzem tak samo jaret. Workowane faktycznie wyższa półka Gold/Jaret 948...

Opublikowano

Co jest warte to napiszę jak przyjdzie. Będzie fotorelacja :) Mają do mnie raptem 30 km.

Opublikowano

ociec brać i bez gatki heee-a nie se ta oferta w d pocałują

Opublikowano

Tak Rajmund, a Ty zaś będziesz palił tym co pozamiatali na placu ? ;)

Opublikowano

co -na moich oczach kruszą suchućką kostkę hee-nie chcę znać innego a na bezrok zafunduję sobie przesiewany  na miejsu

miałem już taki -prawie jednakiej grubosci fi 20mm był *** tylko cena wzrosła na 505 zł za tone a ten co mam obecnie 290 zł za t wyłożyłem plus butelka do kumpla za transport B)

Opublikowano

miałem 24 km zakupionym na początku czerwca

Opublikowano

ja -po 7-8 stówek hee

najpierw zrobie chaje u dostawcy prundu to co wyprawiają z dostawą -to jest horo firma

nie ma wiatrów wichór

śnierzycy

ulewnych deszczów i innych klęsk

a oni  dalej w kulki lecą i jeszcze dzwigają stawka-jeb

z powodu chorej firmy tauron czy jakoś tak muszę z pieca wypierd K -ale po świętach

Opublikowano

najlepszych świąt życzę

Opublikowano

Rajmund, może UPS sobie zafunduj..

Spokojnych wszystkim :)

Opublikowano

gmaj22, to co... po świętach przyjeżdżam ze spec klamotami ? :)

Opublikowano

Zdrowych i Spokojnych ;)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

gmaj22, to co... po świętach przyjeżdżam ze spec klamotami ? :)

Nie ma problemu, ale ja już przeróbek żadnych nie planuję:)

Opublikowano

Oj tam.... podstawowe narzędzie to kątówka :) Ty ino będziesz siedział, a ja Ci ogarnę tę instalację :P

Opublikowano

No pany najlepszego od bodziastego w te święta

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Grześ, Jacek, jak już się poklepiecie po brzuchach, to napiszcie.

Interesuje mnie, czy zmniejszyć ilość poziomów czy zostawić jak jest. Ja się skłaniam ku obcięciu skrajnych.

Opublikowano

Mnogość opcji w ustawieniach sterownika pozwala na niemal idealne dostrojenie pracy kotła.

Pomału mnie się to udaje ale do ideału jeszcze sporo brakuje.

W moim przypadku wszystko psuje w chwili obecnej wygolony ślimak + miał.

Kocioł pracuje u mnie pomiędzy mocą 70% a 100%

post-44511-0-43624900-1482660411_thumb.jpg post-44511-0-18648300-1482660422_thumb.jpg post-44511-0-52655000-1482660429_thumb.jpg

post-44511-0-15892600-1482660440_thumb.jpg post-44511-0-66171000-1482660449_thumb.jpg

Opublikowano

Czyli Ty Jacku też obcinasz zakres, to jak to widzicie ? Obciąć, i nazewnictwo zmienić ?

Opublikowano

Grześ, Jacek, jak już się poklepiecie po brzuchach, to napiszcie.

Interesuje mnie, czy zmniejszyć ilość poziomów czy zostawić jak jest. Ja się skłaniam ku obcięciu skrajnych.

U mnie już nie ma co wycinać :) Jedna pompa, rozdzielenie na c.o. i do powrotu przez c.w.u., plus zawór regulacyjny na powrocie bojlera i dodatkowy zawór "kompensujący" przepływy pomiędzy zasilaniami c.o. i c.w.u.

Doprecyzuj: zmniejszyć poziomy czego? Mocy? Bo i po brzuchu się klepię,  i po głowie a nie domyślę się :-P

Co Ty tu chcesz wycinać? Chyba bojler, żeby na 300 l. wymienić ? :)

https://zapodaj.net/41bf890427b94.png.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.