star001 Opublikowano 4 Listopada 2014 #1 Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam.Potrzebuje połączyć do kotła dwa bufory jeden 2000L drugi 1000L problem polega na tym że nie bardzo wiem jak to zrobić ponieważ oba różnią się wysokością i mają na różnej wysokości wspawane otwory wylotowe i wlotowe może ktoś doradzi jak to zrobić najlepiej.
sambor Opublikowano 4 Listopada 2014 #2 Opublikowano 4 Listopada 2014 W szereg. dolne wyjście jednego łączysz z górnym drugiego, do całości zestawu podłączasz zasilanie i odbiory.
star001 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor #3 Opublikowano 4 Listopada 2014 Dziękuję za odpowiedz myślałem o takim podłączeniu choć na schematach jest to mało pokazywane może na 2~3 na 50 oglądanych i przez to moje obawy o dobre dzialanie,np. na schematach atmosa nie ma takiego połączenia, widziałem na vigas.
sambor Opublikowano 4 Listopada 2014 #4 Opublikowano 4 Listopada 2014 Potraktuj to rozwiązanie jako 1 bufor i wtedy wszystko jasne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.