kiminero Opublikowano 28 Października 2012 #26 Opublikowano 28 Października 2012 1. Jak na rysunku. Wystarczy ją ukierunkować w dół, nawet zwykłym kolanem. 2. Jak na rysunku. Co najmniej na równej wysokości. 3. Bez znaczenia. 4. Bez znaczenia. 5. Na przelew ostatecznie może zostać. Cytuj
locaj85 Opublikowano 22 Listopada 2012 #27 Opublikowano 22 Listopada 2012 Witam mam prosbe, czy mozecie wskazac ktory z schematow jest prawidlowy a moze zaden :) jak tak prosze o podpowiedz, chodzi mi o umieszczenie zaworu 4D, czy stoi w odpowiednim miejscu 1. 2. no i oczywiscie czy calosc instalacji jest ok, nierysowalem zaworow na CWU bo tam wiem ze jest ok prosze w miare o szybka odpowiedz bo zamiezamy we wtorek montowac kociolek, Kociol zasypowy, uklad otwarty, sterownik obslugujacy 3 pompy i zawor mieszajacy sterownik TECH ST-880 z PID Przepraszam za OFFTOP, ale chciałbym również zasięgnąć porady na forum, a podstawą jest schemat instalacji.... W związku z powyższym , czy mogłbyś zdradzić w jakim programie rysujesz swoje schematy? Z góry serdeczne dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi