gemini23 Opublikowano 12 Października 2012 #1 Opublikowano 12 Października 2012 czy ktoś użytkuje grzejniki diamond ?????i może cos o nich powiedzieć wiem że jest dużo opini negatywnych ale są tez tacy co użytkuja 3-5lat i nie narzekają Cytuj
sambor Opublikowano 12 Października 2012 #2 Opublikowano 12 Października 2012 3-5 lat dla grzejnika to żaden wiek, poszukaj tych osób co mają te grzejniki 10 lat, ja mam Kermi 9-ty sezon i jak nowe, tylko odkurzyć przed sezonem Pozdr. Cytuj
gemini23 Opublikowano 12 Października 2012 Autor #3 Opublikowano 12 Października 2012 dlatego napisałem :) może ktoś ma dłużej Cytuj
mlodzieniec Opublikowano 13 Października 2012 #4 Opublikowano 13 Października 2012 Moje Purmo Compact zaczną 10 sezon i jest OK. Cytuj
albodek Opublikowano 13 Października 2012 #5 Opublikowano 13 Października 2012 Witam , ja mam diamondy pomontowane u siebie w mieszkaniu już od 5 lat. Pozatym , że ten w łazience lekko podrdzewiał od spodu , to reszta jest ok.Kolor nadal bialutki , zobaczymy jak będzie dalej. Ale drugi raz jak będę kupować to nie diamondy. Cytuj
krzysk2 Opublikowano 13 Października 2012 #6 Opublikowano 13 Października 2012 Ja też zastanawiałem się nad ich kupnem. U mnie rozpoczynają pierwszy sezon, więc jest mi trudno powiedzieć co będzie za kilka lat. Jak narazie nie mam żadnych uwag oprócz jednego, który był zarysowany prawdopodobnie w transporcie, są lżejsze od innych np.galantów to znaczy, że pewnie mają cienszą blache pozatym grzeją jak każde inne. U mnie zalane są płynem do chłodnic samochodowych, więc może od środka nie będą rdzewieć. Myślę że można się pokusić i zaryzykować. Cytuj
gemini23 Opublikowano 14 Października 2012 Autor #7 Opublikowano 14 Października 2012 czy jest jeszcze jakiś użytkownik ???????i czy ktoś coś może powiedzieć coś na temat grzejników nanopanel chyba polskie ale bardzo mało o nich w necie ????jak się maja do takich diamondów ???? Cytuj
GrzegorzGąsior Opublikowano 14 Października 2012 #8 Opublikowano 14 Października 2012 Witam jaką moc ma w W ma grzejnik Diamond 22/500/1800?? Cytuj
gemini23 Opublikowano 14 Października 2012 Autor #9 Opublikowano 14 Października 2012 ktoś ma jeszcze diamodów ????????jakieś info o nanopanel ktoś ma zna ?????? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi