robalek12 Opublikowano 29 Listopada 2010 #1 Opublikowano 29 Listopada 2010 Proszę o radę, gdzie najlepiej umieścić regulator pokojowy, dla pieca gazowego. Cytuj
JarekLub Opublikowano 29 Listopada 2010 #2 Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja bym spróbował w przedpokoju - po lewo od wejścia do salonu, lub w salonie po prawej stronie niedaleko wejścia. Pamiętaj, żeby słońce nie padało na sterownik. Cytuj
vernal Opublikowano 30 Listopada 2010 #3 Opublikowano 30 Listopada 2010 Tu wydaje mi się, ze za wolna reakcja na grzejniki i zbyt blisko zimnego wejścia. Ja bym dał w salonie na prawo od wejścia a w drugiej kolejności w sypialni po lewej od wejścia. Cytuj
Mushasi Opublikowano 30 Listopada 2010 #4 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zdecydowanie salon , przemawia za tym duże powierzchnia i duże okno . Jednak można zastosować regulator bezprzewodowy i wtedy można go przenieść gdzie się chce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi