kseroks1 Opublikowano 15 Października 2010 #1 Opublikowano 15 Października 2010 Witam Przerobiłem instalator przerobił mi CO i chciał bym o wypowiedzenie się na temat jej poprawności ewentualnie jakieś propozycje przeróbki. Układ działa ale był problem z odpowietrzeniem jednego pionu. Grzejniki żeliwne w sumie 121 żeberek i do tego dwa nowe Kermi X2 w sumie 800W dołączone. Dom 200m2 ocieplony "grubo" kompleksowo + rekuperacja . dodaje schemat instalacji z góry dziękuje za jakieś opinie Schemat_CO.bmp Cytuj
baza24 Opublikowano 21 Października 2010 #2 Opublikowano 21 Października 2010 na moje oko to jest ok. tylko po co 2 zbiornik wyrównawczy chyba że już był to ok Cytuj
kseroks1 Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor #3 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zbiornik ten przy kaloryferach już był ale dla pewności zabezpieczenia kotła na letnie grzanie tylko CWU dołożyliśmy 2 bezpośrednio na kocioł. pozdrawiam Cytuj
Marek Opublikowano 16 Listopada 2010 #4 Opublikowano 16 Listopada 2010 kierunek pompy cwu , bład na rys czy w instalacji tak jest Cytuj
kseroks1 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor #5 Opublikowano 13 Grudnia 2010 sory mój błąd pomyłka na rysunku :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi