delk Opublikowano 3 Kwietnia 2010 #1 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 CZY MOZE ktos powiedziec na tema t tego pieca BIASI 3WOOD http://www.biasi.it/prodotti-dettaglio.php...d=2&lang=it jest jakas firma w polsce co dorabia do tych piecy podajniki slimakowe Cytuj
delk Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor #2 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Przepraszam was ale czy na pewno nikt niema nic do powiedzenia na temat tych kotłów Cytuj
cetnar Opublikowano 8 Kwietnia 2010 #3 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam, kocioł BIASI 3WOOD to bardzo dobry kocioł żeliwny. Mój znajomy ma taki u siebie, ja sam kupowałem wcześniej takiej samej konstrukcji tylko innego producenta i też jestem zadowolony. Zamontowałem do niego palnik na owies, czasami przepalam drewnem i węglem jak nie ma prądu. Zdjęcia swojego przerobionego kotła zamieszczałem w jednym ze swoich wcześniejszych postów. Pozdrawiam, Cetnar Cytuj
delk Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor #4 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dzieki za odpowiedz mam szanse własnie kupic taki kocioł z podajnikiem 26kw w dobrej cenie i potrzebuje opini inny użytkowników moja powierzchnia użytkowa 100m + późniejszym czasie poddasze i własnie boje sie ze bedzie przewymiarowany , a znajomy ma takiego samego i narzeka ze dużo ciepła mu ucieka do komina pali ekogroszkiem Cytuj
AdamGuitar Opublikowano 8 Kwietnia 2010 #5 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Obejrzałem z przyjemnością kocioł. Ciekawe rozwiazanie przy zastosowaniu wentylatora nadmuchowego. Płomieniem w dół. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi