o6483256 Opublikowano 2 godziny temu #1 Opublikowano 2 godziny temu Panowie (i Panie), pytanie z serii "bes sensó". Mam bufor który u góry ma wyjście na 1/2 cala. Wkręciłem tam odpowietrznik. Chciałbym w tym samym miejscu dołożyć jeszcze czujnik temperatury który będzie odizolowany od wody. Wyglądałoby to tak: Są takie "trójniki"? Wiem, że to trochę bez sensu, lepiej wywalić odpowietrznik i zamontować go gdzie indziej, a zamiast niego wkręcić kapilarę 1/2 cala, ale pomyślałem, że zapytam czy ktoś coś takiego zrealizował? Cytuj
Przemyslaw85 Opublikowano 2 godziny temu #2 Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Zwykły trójnik 1/2 (2x gw i 1x gz ) w który wkręcisz kapilarę 30-40 cm. Odpowietrznik na boku na kolanku. Tylko sprawdź szczelność gotowej kapilary z netu. Ja kupiłem 4 z czego 1 miała źle zlutowaną zaślepkę na końcu. Wiedziałem jak to sam poprawiłem. Edytowane 2 godziny temu przez Przemyslaw85 Dopisanie. 1 Cytuj
o6483256 Opublikowano 1 godzinę temu Autor #3 Opublikowano 1 godzinę temu Czyli jakoś tak teraz sobie to wyobrażam: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi