ŚnieżnyKocioł Opublikowano 4 Czerwca #1 Opublikowano 4 Czerwca Witam, poszukuję osoby, która podjęłaby się ze mną montażu kotła zgazowującego Attack SLX 25, wraz z prawidłowym orurowaniem kotłowni. (Kocioł i bufor są już zakupione) Jeśli znacie kogoś na dolnym Śląsku to proszę o kontakt w tym wątku bądź na priv. Udzielę wszystkich niezbędnych informacji. Cytuj
sambor Opublikowano 4 Czerwca #2 Opublikowano 4 Czerwca Dziwny pomysł - albo się robi samemu, albo się daje innym zarobić. Razem to można flaszkę po robocie wypić. Cytuj
sambor Opublikowano 4 Czerwca #4 Opublikowano 4 Czerwca Ten kocioł można chyba odchudzić- wyjąć ceramikę, coś odkręcić itd.... Cytuj
Tuptus Opublikowano 5 Czerwca #5 Opublikowano 5 Czerwca No to i tak zostanie z 350 kg, to na dwóch nadal sporo.🤪 Cytuj
nightwatch Opublikowano 5 Czerwca #6 Opublikowano 5 Czerwca Potrzebna albo niepospolita inteligencja albo niepospolita siła. U mnie hydraulicy toczyli kocioł na rurkach stalowych. Cytuj
Tuptus Opublikowano 5 Czerwca #7 Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) No, a u mnie na dwóch rureczkach PPR. Aż byłem zdziwiony że to takie twarde, a kocioł wjechał kompletny 400 kg bez rozbierania i do pokonania 2 progi na wejściu do domu i do kotłowni. Ale było nas 5 chłopa. Edytowane 5 Czerwca przez Tuptus Cytuj
sambor Opublikowano 5 Czerwca #8 Opublikowano 5 Czerwca Jak nie ma schodów, to nie ma problemu, gorzej jak trzeba w dół zejść, na dodatek schody kręte i wąskie. Cytuj
ŚnieżnyKocioł Opublikowano 9 Czerwca Autor #9 Opublikowano 9 Czerwca Co do przenoszenia to tym zajmę się ja i nie będzie wchodziło to w zakres usługi 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi