karol1232705 Opublikowano 2 Grudnia 2022 #1 Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Cześć wszystkim. Na początek powiem że jestem laikiem w tych sprawach. Mam problem z temperaturą pieca. Ustawioną mam na 51 stopni ale po osiągnięciu jej cały czas pracuje a pod temperaturą jest zapis małymi cyframi 61. Nic takiego nie ustawiałem. Być może przez to piec cały czas pracuje??? dziękuje za wszelkie odpowiedzi. Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Ryszard Dodano prefiks Cytuj
bercus Opublikowano 2 Grudnia 2022 #2 Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Tak to ma dzialac.Sterownik trzyma taka moc przy pracy ciaglej,by utrzymal temperature zadana.Czerwone 62 jest zadana,kociol pracuje w obnižaniu o 10,czy 9°.Po kliknieciu na ikone kotla jest menu. Edytowane 2 Grudnia 2022 przez bercus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi