CoToZaCena Opublikowano 8 Września 2022 #1 Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Brak węgla zmusza mnie do wymiany kotła w domu rodziców. Pellet zamówiłem na wiosnę w większej ilości i chyba tylko to mnie ratuje. Nie wiem czy pchać się w Polską produkcje + bufor czy postawić na Włochy, Danię lub Turcję. Wstępnie patrzę na Reda i Kalor wtedy bez bufora (chyba…). podyskutujmy. Dziękuje. Edytowane 9 Września 2022 przez Ryszard Dodano prefiks Cytuj
Outsider Opublikowano 9 Września 2022 #2 Opublikowano 9 Września 2022 Zdecydowanie ten pierwszy. Ale z tego co pamietam to Red nie ma samoczyszczenia palnika i skopany pellet będzie produkował spieki. W tej ostatniej kwestii lepszym byłby Edilkamin. Cytuj
CoToZaCena Opublikowano 9 Września 2022 Autor #3 Opublikowano 9 Września 2022 Cena Laguny od czasu zmiany dystrybucji niestety zabija.. jak sobie przypomnę cenę dwa lata temu to teraz to jest 300%. Inni tez podrożeli bo stal itp ale bez przesadyzmu. u Wentora znalazłem jeszcze KEPO z autoczyszczeniem. Cytuj
Puławiak Opublikowano 31 Grudnia 2022 #5 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Kepo jest spoko - zmontowałem ostatnio jeden automat i działa fajnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi