Sabina15 Opublikowano 12 Stycznia 2022 #1 Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Witam serdecznie mam pytanie ile kosztuje założenie kominka z nawiewem (nie wiem czy dobrze piszę) ale rozchodzi mi się żeby ogrzać wszystkie pomieszczenia w mieszkaniu mam 46metrow mieszkanie Edytowane 13 Stycznia 2022 przez Ryszard Dodano prefiks Cytuj
mac65 Opublikowano 13 Stycznia 2022 #2 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Potrzebujesz turbiny jak poniżej , rur spiro aluminiowych (z ociepleniem izolacja jeśli mają iść w pomieszczeniach nieogrzewanych) do rozprowadzenia + trójniki do rur spiro + anemostaty metalowe z regulacją przepływu i kogoś kto to ogarnie . https://www.ceneo.pl/1296292 Cytuj
szakallo Opublikowano 17 Stycznia 2022 #3 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Osobiście unikałbym wszędzie aluminium przy gorącym powietrzu - zwykłe stalowe spiro gdzie się da a AL tylko jeśli nie da się inaczej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi