Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, JerronimO napisał:

od piatku od poludnia lepiej dziala a cos wtedy bylo wiec jest nadzieja... chociaz jak wstawili to wrocilo do rzeczywistosci szybko ...

Zima się praktycznie u mnie i nie tylko skończyła to i chomikowanie też się kończy.

https://pogoda.interia.pl/prognoza-dlugoterminowa-konin,cId,15221

Kto miał kupić to kupił. Niedobitki zostały więc i luźniej się powoli robi. Ja spaliłem w tym sezonie 3/4 tego co normalnie. W kwietniu / maju dokupię z dwie tony i na kolejny sezon full zapas. 

Opublikowano

2 i 3 lutego bez problemu kupiłem po tonie karlika, a teraz mimo, że mam w koszyku są szybsi 🙂 

Opublikowano
1 minutę temu, JerronimO napisał:

moze to odp do synek03 ??

Ogólnie, że ciśnienie będzie spadało na PGG z każdym dniem bo i węgiel latem nie potrzebny, a i skarbonki pustką świecą

Opublikowano

Tak dla poprawy humoru, po piwku rozmawialem z jednym z olx:

Screenshot_20220207-084442.png

• Lubię to 1
Opublikowano
45 minut temu, Premier napisał:

Jak nie może wjechać ma podwórko? Dlaczego? Skąd takie info.?

Ja miałem dostawę w styczniu to wjechał na podwórko i jeszcze mi paleniskiem do garażu wylądował 2 tony. To chyba zależy od człowieka

Opublikowano (edytowane)

Jak żeś człowiek to się z każdym dogadasz, jak rzucasz się z mordą na człowieka to zawsze będziesz mieć pod górkę.

Edytowane przez Ryszard
Proszę nie cytować ostatniego postu
Opublikowano
3 minuty temu, wojx80 napisał:

To chyba zależy od człowieka

nie,od utwardzonego terenu i szerokości oraz łatwości wjazdu,byś miał w garażu jakby był choć 2 cm próg

Opublikowano
Teraz, Premier napisał:

A kredyt gratis 😄

Śmieszne jest to, że ludzie nadal myślą, że na sam nr dowodu i pesel można kredyt wziąć 😂

Sam pesel nie jest czymś szczególnie wrażliwym. Do niedawna na geoportalu dane znacznej części wszystkich właścicieli działek w Polsce były jawne łącznie z imieniem, nazwiskiem i peselem 

Opublikowano
24 minuty temu, daromega napisał:

Ogólnie, że ciśnienie będzie spadało na PGG z każdym dniem bo i węgiel latem nie potrzebny, a i skarbonki pustką świecą

To dobrze, może łatwiej będzie mi kupić w przyszłym tygodniu, fajnie by było kupić za 1 razem 🤔 😄  U nas zima praktycznie się już skończyła, nie zapowiadają mrozów już... My latem palimy mimo wszystko na wodę, ale jeden zasyp starcza na miesiąc 😄 

12 minut temu, ashh napisał:

Śmieszne jest to, że ludzie nadal myślą, że na sam nr dowodu i pesel można kredyt wziąć 😂

Sam pesel nie jest czymś szczególnie wrażliwym. Do niedawna na geoportalu dane znacznej części wszystkich właścicieli działek w Polsce były jawne łącznie z imieniem, nazwiskiem i peselem 

Dokładnie, księgi wieczyste były do przeglądania publicznego... 

Opublikowano

coś długo nic nie wrzucają...

Opublikowano

oby był te 2 min 🙂

Opublikowano

Jak wybiorę przelew tradycyjny to musze uzupełniać jakieś dane dodatkowo czy bierz te z profilu? Reszta przychodzi na maila?

Opublikowano

Dzięki, to może teraz tak spróbuje zapłacić jak będzie dostępny, bo nie mogę zdążyć z płatnością dotpay 🙂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.