Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeszło do ostatniego kroku w zamówieniu i mieliło po czym samoistnie wyrzuciło ze strony i później pusty koszyk. Na mailu powiadomienia brak. Przyjdzie później czy nie przeszło ? Przelew tradycyjny. 

Opublikowano

I na dzisiaj koniec od poniedziałku znów polowanie 🙂 spokojnego weekendu wszystkim 🙂

Opublikowano

po ptokach..... do poniedziałku..

Opublikowano

a dzisiaj mało wrzucili towaru, tak mi się wydaję przynajmniej

Opublikowano
17 minut temu, 059928 napisał:

Przeszło do ostatniego kroku w zamówieniu i mieliło po czym samoistnie wyrzuciło ze strony i później pusty koszyk. Na mailu powiadomienia brak. Przyjdzie później czy nie przeszło ? Przelew tradycyjny. 

na 99% Ci sie udalo i przyjdzie na email

Opublikowano

Przeczytałem te kilka stron dzisiaj i widzę, że powoli wiosna się ludziom udziela. Jedni zgłaszają na skarbówkę - innych, bo nie potrafią zamówić węgla. Inni już snują teorie spiskowe o blokadzie serwera. 

Dajcie na luz, j tak jest łatwiej kupić niż na początku grudnia gdzie dawali trzy razy dziennie o tej samej godzinie i każdy o tym wiedział. Zawsze można kupić trochę drożej, przywiozą pod dom i często rozładują - mowa o lokalnych składach. 

Udanego weekendu 🙂

Opublikowano

Tak dokładnie, jak napisałem. Trzeba mieć czas, żeby cierpliwie siedzieć i obserwować dostępność. Więc jak masz trochę rozumu w głowie, umiesz mysleć, a nie tylko siedzieć i narzekać to jesteś w stanie bez problemu kupić węgiel w 1-2 dni. Bez problemu oczywiście jak na realnia sklepu PGG.

• Zgadzam się 1
Opublikowano

Wejdź na swoje konto na pgg i przecież tam jest informacja czy udało się kupić. Jest także informacja na bieżąco o realizacji zamówienia. Jeśli wybrałeś przelew to będzie info złożone, później opłacone i w realizacji a na końcu wysłane. 

Opublikowano
W dniu 4.02.2022 o 14:24, kamis14 napisał:

Przeczytałem te kilka stron dzisiaj i widzę, że powoli wiosna się ludziom udziela. Jedni zgłaszają na skarbówkę - innych, bo nie potrafią zamówić węgla. Inni już snują teorie spiskowe o blokadzie serwera. 

Dajcie na luz, j tak jest łatwiej kupić niż na początku grudnia gdzie dawali trzy razy dziennie o tej samej godzinie i każdy o tym wiedział. Zawsze można kupić trochę drożej, przywiozą pod dom i często rozładują - mowa o lokalnych składach. 

Udanego weekendu 🙂

Kamis14 jak pijesz coś do mie to opału mam na dwa lata teraz do brata, wuja, cioci sąsiada, i żeby tak łatwo nie było tym biznesmenom….😉tak że luz, odnośnie świeżości z forum to większość stałych bywalców jest jest mi bardzo dobrze znana   forum gdzie zrobiono wielkie czyszczenie itp. 😎Pozdrawiam Panie i Panowie🍺

Opublikowano
Dzisiaj, 6 lutego 2022 (09:38)

Wyższy Urząd Górniczy potwierdza, że wczoraj wieczorem nastąpiło silne tąpnięcie w kopalni Ziemowit Piast w Bieruniu. Doszło do niego na głębokości 650 metrów pod ziemią.W samej kopalni wstrząs nie spowodował zagrożenia. Mieszkańcy Bierunia mówią jednak, że tąpnięcie było odczuwalne na powierzchni. Pisali w mediach społecznościowych, że w mieszkaniach i domach przesuwały się meble. Wstrząs był też lekko odczuwalny w Lędzinach, Bojszowach, a nawet w Chełmie Śląskim. Na razie nie wiadomo, czy spowodował jakieś zniszczenia.

Kupujecie bez opamietania, ludzie powoli zaczna sie na was skarzyć 😉

Opublikowano
1 minutę temu, JaroD napisał:

Kupujecie bez opamietania, ludzie powoli zaczna sie na was skarz

Ż bo wymienia się na g. Skarżyć bo skarga. Skarżyć mogą pytanie tylko czy nie tracą sił i środków. Przejedź przez Bytom. Nic nowego.

Opublikowano (edytowane)

Nie bluźnić na rudą szlakę z Karliczka, nie bluźnić, bo się nie ogrzejecie. Cieszyć się, ze jest co zasypać. Spaliłem 27 worków. 😄 Byle do wiosny.

Kolejki-wegiel-R90-5.jpg

Edytowane przez digi
Opublikowano
2 godziny temu, mariusz314 napisał:

mam pytanieczy ktoś kupowal palete pieklorzaz odbiorem osobistym, jak to wygląda? bo koleja na kopalni na ponad tydzień czekania...

Ja właśnie ze względu na te kolejki zrezygnowałam. Wprowadzili limity w odbiorze i pytanie czy kupując z odbiorem nie trzeba będzie stać w kolejce kilku dni

Opublikowano

Co jest? Jeszcze nic dzisiaj..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.