paranoid Opublikowano 16 Października 2009 #1 Opublikowano 16 Października 2009 Witam, Potrzebuję pomocy przy wyborze kotła. Niestety sprawa jest pilna i nie mam za wiele czasu żeby prześledzić całe forum. Dlatego też proszę o pomoc. Chcę kupić kocioł o mocy do 23kW. Zastanawiam się nad kotłami marki: ZĘBIEC, DEFRO, OGNIWO z Biecza. Nie chcę przepłacać i chciałbym aby ten kocioł dobrze funkcjonował i posłużył dłużej. Co jest godnego polecenia, na co zwrócić uwagę?? Zima zaskoczyła i trzeba na gwałt kupić piec, bo stary się przepalił :/ Cytuj
kazik Opublikowano 16 Października 2009 #2 Opublikowano 16 Października 2009 Mimo wszystko Zębiec lub Ogniwo, a wtedy rzut monetą. Cytuj
Jachus Opublikowano 17 Października 2009 #3 Opublikowano 17 Października 2009 Witam, Potrzebuję pomocy przy wyborze kotła. Niestety sprawa jest pilna i nie mam za wiele czasu żeby prześledzić całe forum. Dlatego też proszę o pomoc. Chcę kupić kocioł o mocy do 23kW. Zastanawiam się nad kotłami marki: ZĘBIEC, DEFRO, OGNIWO z Biecza. Nie chcę przepłacać i chciałbym aby ten kocioł dobrze funkcjonował i posłużył dłużej. Co jest godnego polecenia, na co zwrócić uwagę?? Zima zaskoczyła i trzeba na gwałt kupić piec, bo stary się przepalił :/ Trochę za mało danych jaki konkretnie kociołek chcesz kupić, a mianowicie i przede wszystkim jaki opał będziesz stosował . Ja na pewno oscylowałbym przy kotłach DEFRO Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi