Paolo80 Opublikowano 4 Października 2021 Autor #26 Opublikowano 4 Października 2021 Pętle nie przekraczają 100m, przynajmniej tak mi powiedzieli. A które zawory kulowe? Cytuj
tomekb Opublikowano 4 Października 2021 #27 Opublikowano 4 Października 2021 Te na których w pokrętłach są termometry , czasami zdarza się też że są nie otwarte do końca . Cytuj
Paolo80 Opublikowano 5 Października 2021 Autor #28 Opublikowano 5 Października 2021 a jesli dalej bedzie słabo grzać to wtedy mocniejsza pompa? Cytuj
tomekb Opublikowano 5 Października 2021 #29 Opublikowano 5 Października 2021 Pompa jest wystarczająca na tyle obwodów i jeśli nie przekraczają 100 m .... No chyba że jest uszkodzona, lub te rotametry bzdury pokazują . Jak chcesz to mam taką nową pompę serwisową mogę pożyczyć z Wilo lub Grundfos ta druga jest ciut mocniejsza ? Mogę też pożyczyć parę naszych rotametrów . Jak się okaże że jest lepiej to sobie zostawisz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi