Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Duo pellet15kw

Peleciak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam kocioł Defro duo pellet 15kw. Moglby mi ktoś podać swoje ustawienia. Może wtedy będzie lepiej się palić. Po długich testach na różnych pelet ach, mam konkret. Niedaleko mnie facet sam robi pelet. Np. Mialem barlinek tona1000zl a od tego faceta750zl. I daje naprawdę ok. Mocno zbity i wysoko kaloryczny. Ale niemoge dobrze go ustawić. Dużo wyrzuca. Jedynie dało radę na dużo większej dawce. Ale bałem się trochę o piec.Myślę że za dużo było. I dużo spalal. Do tego mam chyba grzalke do wymiany. Może ktoś wie jaki to model? Gwarancji już niema. Wiem że serwis itd. Serwisant go ustawiam i odpalal.zaplacilem chyba400zl. I wszystko było zle. Ustawił dopiero gość od instalacji co mi robił. Niedawno dzwoniłem do niego pytając o moduł i kabel do internetu. Powiedział że on niewie i mam pytać po necie:-) A jak go chciałem wynająć to powiedzial"Zrob to sobie sam! To byl typ z serwisu! Gość który jest chyba statysta! A jest niby1 na województwo. Więc ciężki temat. Mieszkam  pol roku, wcześniej często dopalalem tylko. Dlatego każda rada cenna. Z góry dzięki. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.