Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podbijam. Też jestem zainteresowany opinią kogoś kto użytkuje ten piec.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Za namową znajomych kupiliśmy kocioł na ekogroszek firmy Grabowski i jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu .Prosta,bez problemowa obsługa urządzenia, jak najbardziej bez awaryjnie .Jeśli ktoś planuje zakup takiego urządzenia i się jeszcze zastanawia ,to nie ma powodów  polecam bardzo.  Jestem posiadaczem od półtora roku tego kotła. 

Opublikowano

Jaki jest przekrój tego pieca, jak się go czyści? Proszę o zdjęcia wyczystek. Producent zignorował moje pytanie w tym temacie więc może kolega Mroczek się pochwali...

Gość Trener40
Opublikowano
W dniu 23.02.2020 o 20:49, Mroczek1990 napisał:

bez problemowa, bez awaryjnie

Jestem posiadaczem od półtora roku tego kotła. 

"bezproblemowo i bezawaryjnie"

Powiało reklamą jak jodem z nad morza :) :) 

Półtora roku bez zacinki. Jest szał ;) 

Gość Visitor1230
Opublikowano (edytowane)

Nie tylko jodem. Nasz jeden kolega wyjasnial jak powstaje smog z soli morskich. Tak ze i powialo tez smogiem :)

Edytowane przez Visitor1230
Opublikowano

Luźne forum. Na innym to już by ten wpis został usunięty.

Opublikowano
W dniu 23.02.2020 o 20:49, Mroczek1990 napisał:

Za namową znajomych kupiliśmy kocioł na ekogroszek firmy Grabowski i jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu .Prosta,bez problemowa obsługa urządzenia, jak najbardziej bez awaryjnie .Jeśli ktoś planuje zakup takiego urządzenia i się jeszcze zastanawia ,to nie ma powodów  polecam bardzo.  Jestem posiadaczem od półtora roku tego kotła. 

Jakim Eg palisz w Nim?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 29.02.2020 o 08:24, 80mariusz80 napisał:

Jaki jest przekrój tego pieca, jak się go czyści? Proszę o zdjęcia wyczystek. Producent zignorował moje pytanie w tym temacie więc może kolega Mroczek się pochwali...

Jeśli chodzi o przekrój kotła do znajduje się na stronie producenta w zakładce technika, a czyszczenie kotła jest bardzo proste,wszystkie czynności wykonuje się z przodu kotła.

W dniu 29.02.2020 o 11:16, jacekmury1 napisał:

Jakim Eg palisz w Nim?

Pale teraz ekogrosz z Chwałowic,testowałem ekogrosz Skarbek Wesoła Karlik Piast(retopal) oraz Varmo wszystko chodzi i pali sie bezproblemowo.

• 4 tygodnie później...