speq Opublikowano 28 Stycznia 2019 #1 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Wtam, w głowie siedzi mi wymiana kotła z zasypowego na kocioł na ekogroszek. Chcę to zrobić możliwie ekonomicznie więc biorę pod uwagę kupno używanego kotła. Ile może kosztować podłączenie takiego kotła i wpięcie się do istniejącej instalacji (instalacja jest nowa, pracuje 2 sezon, grzejniki w całym domu, rozdzielacz, zbiornik cwu 100l)? Chodzi o oszty bardzo orientacyjne. Chciałbym wykorzystać obecne elementy jakie mam (pompy Afriso, zawór czterodrogowy jeśli się przyda). Beędę wdzięczny za wszelakie odpowiedzi :)
gmaj22 Opublikowano 29 Stycznia 2019 #2 Opublikowano 29 Stycznia 2019 W tytule masz Ogniwo Eko Plus. Poczytaj na forach nt. czyszczenia tego kotła oraz problemów z podajnikiem.
PrzeMal Opublikowano 29 Stycznia 2019 #3 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Podlaczenie robota ok 1000 do 1500zl Sam piec mam dwuletni i mysle nad zmiana, bo mam juz gaz. Jak cos to na priv zapraszam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.