Skocz do zawartości
IGNOROWANY

USTAWIENIE KOTŁA TOMIKO 15 KW

Tom1977

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie posiadam piec Tomiko Kocioł z podajnikiem typu JOWISZ podajnik ślimakowy. Sterowany mikoroprocesorowym regulatorem pracy kotła CO TITANIC 500.01.

Rozregulowały mi się w piecu ustawienia proszę o pomoc w uzyskaniu przybliżonych parametrów ustawienia tego kotła. Dom 110 m2 4 pokoje 1 duzy salon z aneksem kuchennym 2 łazienki 11 kaloryferów czytałem w internecie o podstawach ustawień czas podawania 5 sek przerwa 40 moc nadmuchu 50% ale ja na sterowniku mam o wiele więcej opcji 

nastawa kotła, czas podawania,czas miedzy podawaniem,wydajność dmuchawy, czas przedmuchu,przerwa w podtrzymywaniu, krotność, nastawa CWU. Kurcze nie mam nawet instrukcji poratujcie zima jest.

Opublikowano

nie mam opcji w sterowniku ustawienia fabryczne jakby była bym ustawił ja proszę o pomoc w ustawieniu jak by były oczywiste rzeczy na wyświetlaczu to bym ich użył

Opublikowano

Wszystko jest tutaj: wystarczy wpisać fabryczne i potem jedynie korygować wg widoku palnika czy popiołu. 

titanic_instrukcja.pdf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.