Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Dobór kotła pellet ok 130m do+150m warsztat

maciejmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eliks jak na mój gust za dużo naczytałeś się postów marketingowych sprzedawców tych kotłów na muratorze :)

Jak Ci już napisałem na FM, najpierw przepal choć jedną zimę a później bij pokłony.

Kocioł na palecie to można za estetyke wykonania chwalić ale jak wszyscy wiedzą uroda nie grzeje :)

Opublikowano
W dniu 10.08.2018 o 21:52, shogunzlasa napisał:

Tańszego nic na pellet nie wymyślisz - palniki skiepko jeszcze dają radę, ale nie wiem gdzie są montowane.

A w RBRach na przykład. 

Steruje tym sterownik internetowy Pello.

O tutaj sobie taki zasuwa na pellecie ze słonecznika o ile właściciel nie zmienił paliwa: https://esterownik.pl/device/13975

Można luknąć jak to wygląda.

Opublikowano
W dniu 15.08.2018 o 09:58, eliks napisał:

Nie tylko Sambor udowodnił że pelet od lokalnego producenta nie musi być syfem z piaskiem a że popiołu więcej, mi różnicy nie robi

Kol.Sambor niczego nie udowodnił nie jest z tego co wiem producentem pelletu a pellet od lokalnnego producenta może być całkiem spoko ale można trafić na totalne g...o 

Opublikowano

Udowodnił bo od lat pali peletem lokalnym,  który gównem nie jest i wiele osób tak robi. Wystarczy poszukać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.