Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Temperatura Na Kotle A Spalanie

tomaft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spory metraż, piec trochę nadwymiarowy i szału ze spalaniem nie będziesz miał, ja mam to samo, 180m, piec 25kw i łyka 28kg w tej chwili

Jeśli chodzi o zmiany temp. w środku to poczekaj do rana, w razie czego spróbuj jeszcze obniżyć na 4D o 0,5, zobaczysz co będzie

Opublikowano

Jak temperatura powrotu podskoczyła na 50 stopni ,to mniejsza temperatura idzie na instalację.

Opublikowano

zobaczymy rano, podłoge bardzo ciepła w tej chwili ponoć, nie ma mnie nie moge stwierdzić.

Kazałem jeszcze podawanie obniżyć z 14/45 na 10/45... nawiew ten sam 35 %.

aha, z tego co pamietam to wczesniej ta temperatura powrotu była ok 30 stopni zawsze.

Opublikowano

Spory metraż, piec trochę nadwymiarowy i szału ze spalaniem nie będziesz miał, ja mam to samo, 180m, piec 25kw i łyka 28kg w tej chwili

Jeśli chodzi o zmiany temp. w środku to poczekaj do rana, w razie czego spróbuj jeszcze obniżyć na 4D o 0,5, zobaczysz co będzie

Przecież ten piec dwa razy za mocny...więc to troche wiecej niz "troche" :)

Opublikowano

Co zrobisz... w moim przypadku zdałem się na fachowca, dopiero później znalazłem się na forum i wielu rzeczy się dowiedziałem, więc musztarda po obiedzie, trzeba sobie radzić z tym co się ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.